Selecteer een pagina

De Hyundai i20 is voortaan ook leverbaar als N Line. De N Line onderscheidt zich van de reguliere i20 met zijn extra sportieve uitstraling van zowel exterieur als interieur. Zo wordt de speciale voorbumper benadrukt met een grijze karakterlijn direct onder de grille, voor een sportievere uitstraling. Op de in zwart uitgevoerde grille prijkt een N Line-embleem. Het grillepatroon is geïnspireerd op de stijl van een geblokte finishvlag.

Aan de achterzijde heeft de Hyundai i20 N Line een sportievere achterbumper, een dubbele uitlaat en een driehoekig mistachterlicht. Daarnaast vallen de 17-inch lichtmetalen N Line-velgen met tweekleurige afwerking op. Er is keuze uit zes exterieurkleuren: Polar White, Sleek Silver, Aurora Grey, Dragon Red, Intense Blue en Phantom Black, al dan niet met een Phantom Black-kleurig dak.

De stoelen zijn voorzien van N Line-bekleding met rode stiksels en N Line-logo’s en bieden uitstekende zijdelingse support. Een lederlook stuurwiel metN-logo, pedalenset met aluminium design en een lederlook versnellingspookknop met rode inzetstukken en N-logo zijn andere kenmerken van het interieur. De Hyundai i20 N Line heeft verder diverse rode N Line-accenten in het interieur, onder meer op de luchtroosters en diverse schakelaars.

Deze versie heeft een vanafprijs van € 26.535. De CO2-uitstoot varieert van 120 tot 123 g/km.

De Hyundai i20 N Line heeft een zeer rijke standaarduitrusting. De uitvoering is gebaseerd op de Comfort Smart-uitvoering en is daarnaast nog voorzien van diverse extra’s, zoals:

 • 17-inch lichtmetalen N Line-velgen met 215/45/R17-banden
 • Bose Premium-audiosysteem met 7 luidsprekers en een subwoofer
 • Buitenspiegels in Phantom Black
 • N Line-exterieur
 • Pedalenset, aluminium design
 • Privacy glas
 • Rode N Line-accenten in het interieur
 • Stoelbekleding N Line, met rode stiksels
 • Stuurwiel, lederlook met N-logo
 • Verlichting achterzijde, volledig LED
 • Versnellingspook, lederlook met N-logo
 • Zwarte hemelbekleding

Meer autonieuws op www.autozine.nl