Selecteer een pagina

 

Met Wensauto.nl kan iedereen snel en makkelijk vaststellen welke auto écht bij hem of haar past. Nog beter gezegd: de auto die hij of zij écht wil. De meeste automobilisten rijden namelijk niet in de auto die zij echt willen. Tijd om daar doorheen te breken. Dankzij de gloednieuwe, speciaal ontwikkelde tool Wensauto.nl kun je in een oogwenk vaststellen welke auto jouw wensauto is. Wensauto.nl is volstrekt onafhankelijk van automerken.

De meeste Nederlanders hebben niet de auto die ze graag willen. Zeven van de tien Nederlandse automobilisten zouden liever een andere auto hebben dan die ze nu hebben, blijkt uit onderzoek. Ze hebben in meerderheid een Opel, Renault, Peugeot, Ford, Volkswagen of Kia terwijl ze veel liever een Audi, BMW of Volvo willen. Maar die BMW of Audi kopen zij niet omdat automobilisten nu eenmaal niet kiezen wat ze zelf willen. Nederlanders laten hun omgeving hun auto bepalen. Je baas, je collega’s, je vrienden, je buren, je vader, je opdrachtgevers bepalen wat jij rijdt.

Vrolijker

Tijd om daar door heen te breken. Maar hoe kies je nu de auto die je echt wilt? Daarvoor is samen met autotherapeut Erwin Wijman de tool Wensauto.nl ontwikkeld. Wensauto.nl is een simpele tool die mensen helpt te kiezen voor de auto die zij zélf willen. De auto die bij jóú past in plaats van bij je postcode, familie of werk. De wensauto is de auto waar je als je hem ergens parkeert altijd nog even naar omkijkt. De auto waar je blij van wordt als je hem weer ziet op de parkeerplaats. De auto waar je elke dag als je erin stapt een tikje vrolijker van wordt.

Gemakkelijk delen

Wensauto.nl is even eenvoudig als effectief. Je hoeft slechts 15 keer een keuze te maken tussen twee foto’s en dan rolt direct jouw wensauto uit de bus. Het resultaat kun je vervolgens gemakkelijk delen met je vrienden via deelknoppen voor Facebook, Twitter en LinkedIn.

Gedragsstijl

Wensauto.nl is gebaseerd op het DISC-gedragsmodel. DISC is dankzij zijn eenvoud en wetenschappelijk onderbouwde betrouwbaarheid een van de meest gebruikte modellen om menselijk gedrag in kaart te brengen. De letters DISC staan voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus, en staan daarmee voor de vier hoofdgedragsstijlen van mensen. Die gaan ook op voor auto’s. De tool Wensauto.nl maakt gebruik van de kenmerken en de ‘gedragsstijl’ van automerken en -typen. De DISC-indeling is daarmee een effectief hulpmiddel om te bepalen welke auto het beste bij jouw gedragsstijl past.

Over Erwin Wijman

Autotherapeut Erwin Wijman (www.erwinwijman.nl) schreef drie boeken over de psychosociologische ins en outs van auto’s: De geluksmachine. Zo kies je de auto die je echt wilt (2017), Succes met je grote auto. Wat je (niet) moet rijden om vooruit te komen (2014) en Wat je rijdt ben je zelf. En hoe automerken je voor hun karretje proberen te spannen (2011), alle verschenen bij Uitgeverij Haystack.

Meer weten over Wensauto.nl of samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op met Wensauto.nl via hallo@wensauto.nl of vul het contactformulier in.