Selecteer een pagina

De Nederlandse prijzen van de geheel nieuwe Peugeot 308 zijn bekend. Het model is verkrijgbaar met keuze uit vijf uitrustingsniveaus, diverse optiepakketten en vijf motorvarianten, waaronder twee plug-in hybrides. De consumentenprijzen beginnen bij 27.790 euro voor de uitvoering Active Pack Business in combinatie met de PureTech 110 benzinemotor. De nieuwe Peugeot 308 is per direct te bestellen en staat vanaf november 2021 in de showroom.

Het leveringsgamma van de nieuwe Peugeot 308 begint bij de uitvoering Active Pack Business. Klanten kunnen rekenen op een standaarduitrusting met onder andere het Pack Safety, parkeerhulp achter, een multifunctioneel met leder bekleed stuurwiel en Peugeot i-Connect met 10-inch touchscreen en draadloze Mirror Screen-functie. Ook standaard op de Peugeot 308 is de nieuwe metaallak Vert Olivine.

De Active Pack Business is, behalve de PureTech 110 benzinemotor, ook leverbaar met de PureTech 130 (EAT8 optioneel), BlueHDi 130 dieselmotor en HYbrid 180 e-EAT8 plug-in hybride. De prijzen van de uitvoering Active Pack Business lopen uiteen van € 27.790,- voor de PureTech 110 tot € 35.430,- voor de HYbrid 180 e-EAT8.

Voor € 500,- is de uitrusting van de Active Pack Business uit te breiden met het nieuwe infotainmentsysteem Peugeot i-Connect Advanced Nav, inclusief Connect SOS. Voor € 600,- is het Comfort Business Pack 1 beschikbaar, dat speciaal gericht is op de zakelijk rijder en bestaat uit AGR-gecertificeerde sportstoelen met verlengbaar zitvlak, elektrisch verstelbare hellingshoek, pneumatische lendensteun en stoelverwarming. Andere voorbeelden van comfortverhogende opties zijn het verwarmbare stuurwiel en de (integraal) verwarmbare voorruit.

Meer autonieuws op www.autozine.nl