Selecteer een pagina

Met de MEGANE eVision conceptcar die onthuld werd tijdens “Renault eWays” kondigde Renault het eerste volledig elektrische model voor het C-segment aan. Het betreft de MEGANE E-TECH Electric waarmee het aanbod van volledig elektrische personenauto’s wordt uitgebreid.

De geheel nieuwe MEGANE E-TECH Electric is gebaseerd op het CMF-EV-platform. Het model krijgt een 160 kW (217 pk) sterke elektromotor en een 60 kWh-batterij die een theoretische actieradius tot 450 kilometer mogelijk maakt. De MEGANE E-TECH Electric, ook wel MéganE (uitgesproken als MEGANE e), onthult zijn definitieve silhouette als een vloot van dertig pre-productiemodellen deze zomer de weg op gaat.

Alle pre-productiemodellen van de nieuwe MEGANE E-TECH Electric worden gebouwd in de fabriek in Douai en bedekt met camouflagemateriaal met een specifiek patroon van Renault Design. Dankzij de combinatie van lijnen en patronen van het nieuwe logo creëert dit ontwerp een intrigerend en misleidend effect.

Meer autonieuws op www.autozine.nl