Selecteer een pagina

Bentley heeft de Flying Spur voorzien van vernieuwde technologie, meer comfort, nieuwe en eigentijdse fineersoorten voor het interieur en een nieuwe lakkleur (Cambrian Grey). Met die tint breidt Bentley het standaard lakpalet uit tot 63 kleuren. Het optiepakket City Specification wordt vanaf modeljaar 2022 een vast onderdeel van de standaarduitrusting van de Flying Spur.

De Flying Spur voor het modeljaar 2022 biedt meer technologische voordelen voor de klant. Zaken zoals verkeersbordherkenning, Pedestrian Warning en een met voetbewegingen te openen kofferbak, evenals welkomstverlichting, automatisch dimmende spiegels en een luchtionisator zijn vanaf het komende modeljaar standaard. Een luchtionisator die nu behoort tot de standaarduitrusting van de Flying Spur verhoogt het comfort.

Verdere personalisatie is vanaf nu beschikbaar, met de toevoeging van de nieuwe exterieurlak Cambrian Grey. De optionele fineersoorten Liquid Amber, Dark Burr Walnut en Tamo Ash zijn nu verkrijgbaar met een afwerking met open pori├źn. De variatie in kleur en nerf van de verschillende delen van dit fineer maakt dat elke Flying Spur een uniek interieur heeft.

Samen met een ontwikkelingspartner ontwierp het merk digitale mock-ups die hielpen bij het identificeren van geluid en trillingen voordat er daadwerkelijk een echte versie van de auto werd gebouwd. Op die manier kon Bentley ongewenste interieurgeluiden zoals rijwind en bandengeluid vooraf al elimineren. Door het gebruik van virtual prototyping kon Bentley het gewicht optimaliseren van veertig verschillende componenten van de Flying Spur. Dit zorgde ervoor dat de juiste geluidsisolerende materialen op de juiste plekken rond het voertuig werden ingezet, zodat de inzittenden kunnen genieten van de stilte die standaard bij een Bentley Flying Spur hoort.

Meer autonieuws op www.autozine.nl