Selecteer een pagina

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe ARKANA. De nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn vloeiende vormgeving en biedt een reeks comfort- en veiligheidssystemen. Tevens is de Renault ARKANA standaard voorzien van de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn. De nieuwe ARKANA is vanaf 3 mei te bestellen en staat vanaf medio juli 2021 bij de Renault dealer in de showroom. De prijzen beginnen bij 32.390 euro.

Renault levert de nieuwe ARKANA met keuze uit drie uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 32.390,- voor de uitvoering Zen. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere het Renault EASY LINK multimediasysteem met 7-inch touchscreen, digitale radio, Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto. Kopers kunnen ook rekenen op een cruise control met snelheidsbegrenzer, LED-verlichting, Renault Handsfree Card en een uitgebreide reeks rijassistentiesystemen zoals Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist, Traffic sign recognition, Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie en Safe Distance Warning.

De luxere uitvoering Intens voegt onderandere 18-inch lichtmetalen wielen, Renault Multi-SENSE, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert toe aan de uitrusting. Ook wordt het multimediasysteem uitgebreid met een 9,3-inch touchscreen en Tom Tom LIVE navigatie.

Voor een extra sportieve uitstraling is de nieuwe Renault ARKANA ook leverbaar als R.S. Line. Behalve allerlei R.S.-badges voor in- en exterieur is de R.S. Line ook voorzien van 18-inch lichtmetalen wielen ‘Silverstone’, specifieke bumpers, skidplates, rundleder/Alcantara ‘R.S Line’ stoelbekleding met rode stiksels en een elektrisch verwarmbaar sportstuur met met geperforeerd nappaleder. Verder maakt het automatische inparkeersysteem Easy Park Assist het parkeren gemakkelijker en is de smartphone draadloos op te laden via de inductielader.

Renault levert de nieuwe ARKANA standaard met de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn. Deze relatief efficiënte aandrijftechniek met innovaties uit de Formule 1 levert een vermogen van (105 kW) 143 pk. Ook is volledig emissievrije aandrijving mogelijk in EV-mode. Bij ingeschakelde EV-mode attendeert het Z.E. Voice waarschuwingsgeluid andere weggebruikers op de aanwezigheid van de auto.

De prijslijst:

  • Zen 32.390 euro
  • Intens 34.590 euro
  • R.S. Line 37.290 euro

Renault levert de nieuwe ARKANA standaard met de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn.

Meer autonieuws op www.autozine.nl