Selecteer een pagina

Volkswagen breidt de T-Cross- en T-Roc-serie uit met een nieuwe instapversie. Daarmee is de T-Cross er nu vanaf 25.490 euro en de T-Roc vanaf 28.890 euro.

De nieuwe T-Cross instap-uitvoering heeft een 70 kW/95 pk sterke krachtbron. Deze T-Cross heeft een standaarduitrusting met Climatic airconditioning, elektrisch verstelbare / verwarmde buitenspiegels, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een multifunctioneel stuurwiel. De achterbank is verschuifbaar én in delen neerklapbaar. Front Assist en Lane Assist zijn er voor de veiligheid en ook deze Volkswagen heeft standaard 4 jaar garantie. Daarnaast biedt Volkswagen de mogelijkheid het standaard Radio- en multimediasysteem ‘Composition’ inclusief We Connect Plus (12 maanden abonnement) uit te breiden met onder andere App-Connect smartphone-integratie (Apple Carplay, Android Auto), waardoor de auto ook via de smartphone kan navigeren.

De nieuwe T-Cross is in de instapuitvoering leverbaar vanaf € 25.490.

De Volkswagen T-Roc instapversie kost € 28.890. De standaard 1.0 TSI met 81 kW / 110 pk verleent de compacte SUV een topsnelheid van 185 km/u, bij een theoretisch brandstofverbruik van 6,0 l /100 km (CO2: 136 g/km). LED-achterlichten en LED-dagrijverlichting verlenen hem een eigen gezicht. Het Radio- en multimediasysteem ‘Composition’ en het We Connect Plus abonnement (12 maanden) geven toegang tot online diensten. En dan zijn er comfort-functies zoals Climatic airconditioning, een multifunctioneel stuurwiel dat net als de pookknop met leder is bekleed, een regensensor en een automatisch dimmende binnenspiegel. Ook veiligheidsvoorzieningen zoals City Emergency Braking (noodremsysteem voor stadsverkeer), Lane Assist en Front Assist zijn standaard. Optioneel is deze nieuwe uitvoering leverbaar met parkeersensoren en App Connect. Via een app is de status van de T-Roc daarmee op afstand te raadplegen en zijn diverse functies te bedienen.

De nieuwe uitvoeringen van de T-Cross en T-Roc zijn per direct te bestellen en worden standaard geleverd inclusief vier jaar garantie.

Meer autonieuws op www.autozine.nl