Selecteer een pagina

Volkswagen breidt de ID.4-familie uit. De 100% elektrische SUV is er nu ook met een 52 kWh-accupakket dat goed is voor een theoretische actieradius van 344 km. Volkswagen levert dit accupakket in twee nieuwe uitvoeringen van de ID.4, de City en Style, met een keuze uit twee vermogensversies. Net als elke ID.4 bieden ze volop ruimte én zijn ze geschikt om aanhangers tot 1.000 kg te trekken. De ID.4 City is er vanaf 40.690 euro, de luxere Style start bij 44.990 euro.

Met de komst van de ID.4 City is de elektrisch aangedreven SUV van Volkswagen er nu vanaf € 40.690. Dankzij de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Falun’ is het een SUV waar men mee voor de dag kan komen. Andere kenmerken zijn het Comfort Pakket (automatische airconditioning (2-zones) en verwarming van stuur, voorstoelen en voorruit) en het Discover Pro-infotainmentsysteem als onderdeel van het standaard Multimedia Pakket voor maximale connectiviteit.

Vergeleken met de City biedt de ID.4 Style meer luxe. Dat begint met Comfort Pakket Plus, inclusief 3-zone automatische airconditioning en een variabele laadvloer inclusief bagagenet. Ook het Style Interieur Pakket met luxe ArtVelours-bekleding, ‘Play & Pauze’-pedalen en interieursfeerverlichting (30 kleuren), is standaard. Verder geeft het Design Pakket het exterieur accenten met LED Matrix-verlichting, LED-achterlichten met 3D-animatie en extra donker getinte ramen achter. Ten slotte is ook het Assistance Pakket onderdeel van de standaarduitrusting, en breidt die uit met een achteruitrijcamera, een sleutelloos vergrendel- en startsysteem en alarm. De ID.4 Style is leverbaar vanaf € 44.990.

De ID.4 City en Style zijn er met een motorvermogen van 109 kW / 148 pk of 125 kW / 170 pk. In beide gevallen wordt de elektromotor gevoed door een 52 kWh accupakket. Daarmee is in theorie een actieradius van 344 kilometer haalbaar. Gebruikers kunnen altijd weer snel op weg dankzij de mogelijkheid om met 100 kW gelijkstroom te laden.

Meer autonieuws op www.autozine.nl