Selecteer een pagina

Smart presenteert de EQ ForTwo Edition BlueDawn. Kenmerkende eigenschappen van deze opvallende special Edition met elektrische aandrijflijn zijn de bodypanels en tridion veiligheidskooi in mat velvet blue. Daarnaast zorgen velgen en exterieurelementen van BRABUS in mat velvet blue of glanzend zwart voor een dynamische uitstraling. De Edition BlueDawn is uitsluitend beschikbaar voor de Smart EQ ForTwo coupé COMFORT+ en is sinds december 2020 te bestellen. De meerprijs voor het BRABUS Edition BlueDawn pakket bedraagt 3.000 euro inclusief BTW. De special Edition wordt in het tweede kwartaal van 2021 leverbaar.

De volledig elektrische Smart EQ ForTwo Edition BlueDawn heeft bodypanels, tridion veiligheidskooi, achterskirt en BRABUS dorpelverbreders die zijn uitgevoerd in mat velvet blue. Deze kleur vormt een aanvulling op het glanzend zwart van de frontspoiler, het sierelement in de luchtinlaten, de accenten op de dorpelverbreders, de 16 inch Monoblock lichtmetalen velgen en de wielnaafafdekkingen van performancespecialist BRABUS.

Het achterdiffusor-inzetstuk, de buitenspiegels en het opschrift ‘Smart’ voor en achter zijn eveneens glanzend zwart. Het dak met stoffen kap en de grille, beide in zwart, ronden de markante uitstraling af. De dynamische uitstraling komt ook in het interieur terug, onder andere met de speciale BRABUS versnellingspookknop en de BRABUS veloursmatten in zwart met gestikt opschrift ‘Edition BlueDawn’.

De Edition BlueDawn wordt uitsluitend geleverd op de Smart EQ ForTwo coupé in combinatie met het uitrustingsniveau COMFORT+. Standaard zijn onder meer uitrustingen als het Smart Media-systeem Connect met Smartphone-integratie en Apple CarPlay / Android Auto / Bluetooth / AUX /2xUSB, de sportuitrusting, het panoramadak en stoelverwarming. De meerprijs voor het BRABUS Edition BlueDawn pakket bedraagt € 3.000 inclusief BTW.

Meer autonieuws op www.autozine.nl