Selecteer een pagina

De nieuwe Hyundai Tucson is bij de Nederlandse Hyundai-dealers gearriveerd. Afleveren van de auto thuis voor een proefrit is mogelijk en daarnaast kan er contact gelegd worden via live videochat. De nieuwe Tucson is er vanaf 34.995 euro.

De standaard uitvoering is de Tucson 1.6 T-GDI 48V in i-Motion, met onder meer 17-inch lichtmetalen velgen, Digitale Radio (DAB+), een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een achteruitrijcamera.

De Comfort-uitvoering voegt daar onder meer een 10,25-inch multimediascherm met navigatie, Hyundai Bluelink met smartphone-app, LIVE Services, centrale deurvergrendeling met keyless entry en startknop, volledige LED-verlichting aan de voorzijde en verwarmbare voorstoelen aan toe.

De topversie Premium is voorzien van 19-inch lichtmetalen velgen, lederlook stoelbekleding, verwarmbare stoelen, Blind View Monitor (BVM), Remote Smart Parking Assist (RSPA) en elektrisch verstelbare voorstoelen met stoelverwarming en ventilatie.

De nieuwe Hyundai Tucson is ook verkrijgbaar als hybride en als plug-in hybride. De nieuwe Tucson 1.6 T-GDI Hybrid (i-Motion-uitvoering) is er vanaf € 37.995. De prijzen van de nieuwe Tucson 1.6 T-GDI Plug-in Hybrid (Comfort-uitvoering) beginnen bij € 43.995.

Hyundai trapt af met de benzineversie met 48-volt mild hybrid-technologie en de hybride-versie, gevolgd door de Tucson Plug-in Hybrid (later dit jaar beschikbaar, maar nu al wel te bestellen), net als een bijzonder sportieve N Line-uitvoering.

Meer autonieuws op www.autozine.nl