Selecteer een pagina

 Renault heeft het aanbod van de Talisman en Talisman Estate geheel vernieuwd. Beide carrosserievarianten zijn vanaf begin 2021 leverbaar als Business-uitvoeringen in combinatie met benzine- of dieselmotoren die voldoen aan de emissienorm Euro 6d-Full.

Het vernieuwde motorengamma van de Renault Talisman en Talisman Estate wordt gevormd door de TCe 140 GPF en TCe 160 GPF benzinemotoren en de Blue dCi 160 en Blue dCi 190 dieselmotoren. Daarbij is alleen de TCe 140 gekoppeld aan een handbediende versnellingsbak. De overige motorvarianten worden standaard geleverd in combinatie met de automatische EDC-transmissie.

Het aanbod van de Renault Talisman en Talisman Estate begint bij de uitvoering Business Zen. Deze versie biedt een standaarduitrusting, met onder andere het EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7″ touchscreen, Renault MULTI-SENSE, LED-verlichting voor en achter, 17 inch lichtmetalen wielen en zwart stoffen bekleding.

Na de Business Zen volgt de Business Intens. Die voegt het 10,2 inch Virtual Cockpit aan de uitrusting toe, evenals een 9,3 inch touchscreen voor het EASY LINK systeem en diverse rijhulpsystemen, waaronder Active Emergency Breaking System. 4CONTROL vierwielbesturing is voor de Business Intens optioneel leverbaar in combinatie met Electronic Damper Control en 19 inch lichtmetalen velgen.

De topuitvoering in het aanbod is de Business Initiale Paris. Deze exclusieve versie combineert de uitrusting van de Business Intens met een head-up display, meervoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel inclusief verwarming en massagefunctie, zwart nappa-lederen bekleding, Bose audiosysteem, specifieke 19 inch Initiale Paris lichtmetalen wielen en standaard 4CONTROL met Electronic Damper Control.

Meer autonieuws op www.autozine.nl