Selecteer een pagina

Subaru introduceert de Outback X-Explore. De basis voor deze beperkt leverbare uitvoering is de Outback Premium. Een alarm, uitgebreide mattenset en beschermdelen van de carrosserie zorgen voor het onderscheidende vermogen ten opzichte van die Outback Premium.

De Outback X-Explore heeft een uitgebreid pakket beschermende delen, denk aan beschermplaten op voor- en achterbumper, dorpels en wielkuipverbreders. Het interieur is voorzien van een rubberen mattenset en om het boevengilde op afstand te houden heeft de X-Explore een klasse 3 SCM-goedgekeurd alarmsysteem.

De Outback Explore kost 54.995 euro, 600 euro meer dan de Outback Premium waarvan hij is afgeleid. Het betekent een prijsvoordeel van ruim twee mille. De Outback X-Explore staat per direct en tot eind september 2020 bij de Subaru-dealer.

Meer autonieuws op www.autozine.nl