Selecteer een pagina

 De Aston Martin Valhalla is de nieuwste hypercar van het exclusieve Engelse automerk. Aston Martin-dealer Cito Motors heeft de Nederlandse primeur: vanaf maandag 18 mei staat de Valhalla een week lang in de showroom, nog voordat de auto leverbaar is, nog voordat andere West-Europese dealers de auto hebben kunnen tonen.

Vanaf maandag 18 mei tot en met zaterdag 23 mei zijn geïnteresseerden van harte welkom in de showroom aan de Huizingalaan voor een persoonlijke bezichtiging van de Aston Martin Valhalla. Vanwege het coronavirus kan bezichtiging van de Valhalla uitsluitend op afspraak plaatsvinden.

De Valhalla is het derde model uit de hypercar-reeks van Aston Martin. Na de Valkyrie en de Valkyrie AMR Pro voegt de Valhalla een nieuwe pagina aan de middenmotorlegende toe. De Valhalla is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met Red Bull Advanced Technologies en maakt gebruik van technologie uit de F1.

De Aston Martin Valhalla wordt in een beperkte oplage van 500 stuks gebouwd. Het model heeft een vanafprijs van GBP 1.000.000,-, exclusief BTW en BPM.

Meer autonieuws op www.autozine.nl