Selecteer een pagina

De Jeep Compass is tijdelijk leverbaar in de Night Eagle Liberty Edition. Deze Liberty Edition hint naar de originele jeep en komt in een beperkte oplage van 100 stuks naar ons land. Misschien wel het meest in het oog springend is de speciaal voor deze versie ontworpen badge waarin het logo van het Nationaal Comité 4 en 5 mei is verwerkt. Deze draagt de Compass trots als een ere medaille.

De uitstraling dankt de Compass mede aan het in zwart uitgevoerde dak, de zwarte dakrails, portierhandgrepen, 19 inch lichtmetalen velgen, typerende 7-sleufs grille en het Jeep-logo is in zwart uitgevoerd. Om het effect te versterken zijn de sierlijsten rond de mistlampen, met adaptieve bochtverlichting, en ramen uitgevoerd in hoogglans zwart.

Ook in het interieur worden de zwarte accenten doorgevoerd in bijvoorbeeld het console en de stof/techno lederen bekleding van de stoelen die voorzien zijn van een 4-voudig verstelbare lendensteun. De passagiersstoel kan worden neergeklapt waardoor deze dient als tafel. De sfeer in het interieur kan worden aangepast met de LED-ambianceverlichting en de automatische dualzone airconditioning. Apple Carplay en Android Auto werken samen met het 8,4-inch touchscreen van het Uconnect LIVE-infotainmentsysteem waarop tevens het beeld van de ParkView achteruitrijcamera te zien is.

De Jeep Compass Night Eagle Liberty Edition staat per direct bij de Nederlandse Jeep dealer. Daar worden alle eisen omtrent gezondheid in acht genomen. De showroom kan dus worden bezocht. Ook kan de auto voor een proefrit bij de klant thuisgebracht worden. De Jeep Compass Night Eagle Liberty Edition is leverbaar met 2 turbobenzinemoren. De 130 pk variant is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak en de 150 pk aan een automatische DDTC versnellingsbak.

Prijzen beginnen bij respectievelijk € 35.900 en € 38.500 en worden net als iedere door een officiële FCA-dealer in Nederland nieuw verkochte Jeep, geleverd met 5 jaar kilometervrije fabrieksgarantie inclusief vijf jaar mobiliteitsgarantie.

Meer autonieuws op www.autozine.nl