Selecteer een pagina

De Citroën C5 Aircross SUV met driecilinder Puretech benzinemotor en 8-traps automaat is gearriveerd bij de dealers.De Business heeft een vanafprijs van 35.590 euro en de Business Plus is er vanaf 37.590 euro.

De Citroën C5 Aircross SUV Puretech 130 S&S EAT8 Business is onder meer uitgerust met automatische dual zone airconditioning, Connect Nav DAB+ met Apple Carplay, en het veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions. Hij is ook standaard voorzien van het ‘Anodised Silver’ stylingpakket en 18-inch ‘Swirl’ lichtmetalen velgen. Het interieur is voorzien van donkere bekleding met rode accenten en een dashboard met een 12,3-inch digitaal en configureerbaar instrumentenpaneel. Hij is verder uitgerust met 10 rijhulpsystemen waaronder een achteruitrijcamera met Top Rear Vision, Hill Start Assist en Actieve dodehoekbewaking.

De Business Plus biedt alle luxe van de Business en meer. Zo is deze uitvoering ook voorzien van onder meer full-LED koplampen, Keyles Entry & Start, Adaptieve Cruise Control, verkeersbordherkenning en Driver Attention Alert. De Advanced Comfort Seats en de achterbank zijn afgewerkt met nerfleder met rode en lichtgrijze accenten. Van buiten onderscheidt hij zich met, de ‘Shiny Black’ dakrails met ‘Anodised Silver’ onderzijde, extra donker getinte achterste ruiten, LED richtingaanwijzers en RVS instaplijsten vóór.

De Citroën C5 Aircross SUV Puretech 130 S&S EAT8 is nu te configureren en bij de dealers te ervaren.

Meer autonieuws op www.autozine.nl