Selecteer een pagina

AIWAYS, een in Shanghai gevestigde aanbieder van oplossingen voor persoonlijke mobiliteit, gaat vanaf eind april 2020 online bestellingen aannemen van Europese consumenten voor zijn volledig elektrische SUV U5. Middels een aanbetaling is de U5 verkrijgbaar op basis van een direct-to-consumer-distributiemodel, en dus niet via winkels of traditionele autodealers. AIWAYS maakt in april bekend op welke Europese markten de U5 in de voorverkoop gaat en hoe hoog de aanbetaling bedraagt.

Alexander Klose, executive vicepresident Overseas Operations bij AIWAYS: “De online voorverkoop vormt de volgende belangrijke fase in de toetreding van AIWAYS tot de Europese markt. We beloven klanten dat ze via een kleine aanbetaling als een van de eersten de U5 in ontvangst kunnen nemen en zo kunnen gaan genieten van een elektrische SUV met een grote actieradius, hoogwaardige technologie en een schitterende uitrusting.”

Ondertussen heeft AIWAYS de productie van de U5 in zijn productiefaciliteit in het Chinese Shangrao hervat, nadat deze was stopgezet vanwege het coronavirus COVID-19. De productie van de Europese U5 start in juli, waarna de levering van de eerste U5’s gepland staat voor augustus 2020.

Als nieuw bedrijf kan AIWAYS zijn presalesmarketing gemakkelijk aanpassen aan de gedwongen periode van contactloze verkoop vanwege COVID-19. Door de introductie van nieuwe online platforms en naadloze digitale ervaringen biedt AIWAYS Europese autokopers de mogelijkheid om de U5 veilig en vertrouwd online te bestellen. Binnenkort zullen meer details bekendgemaakt worden.

Meer autonieuws op www.autozine.nl