Selecteer een pagina

Hyundai vernieuwt de i30. De middenklasser krijgt tal van designupgrades, waaronder nieuw ontworpen bumpers en LED-koplampen die ervoor zorgen dat de Hyundai i30 een sterker voorkomen krijgt. Op de eerste vrijgegeven teaserfoto is een eerste glimp van de vernieuwde Hyundai i30 in N Line-uitvoering te zien. De onthulling vindt plaats op de Autosalon van Genève (5 tot en met 15 maart 2020).

De teaserfoto’s geven een impressie van hoe de voorzijde van de vernieuwde Hyundai i30 eruit komt te zien. De hertekende voorbumper in combinatie met de nieuwe grille en LED-koplampen zorgen voor een krachtiger uitstraling, een breder voorkomen en nog meer visuele aantrekkingskracht. Voor een goede eerste indruk krijgt de vernieuwde i30 opvallende geïntegreerde V-vormige dagrijverlichting.

Verdere vernieuwingen geeft Hyundai de komende weken vrij. Deze designupgrades omvatten onder meer een nieuwe achterbumper, nieuwe achterlichtunits en nieuwe lichtmetalen 16-, 17- en 18-inch velgen. Ook het interieur van de vernieuwde i30 is gemoderniseerd, met onder meer een nieuw digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch scherm.

Behalve de vernieuwde i30 presenteert Hyundai op de Autosalon van Genève ook een N Line-uitvoering van de i30 Wagon. Dat betekent dat het sportieve uitrustingsniveau op alle carrosserietypes van de i30 beschikbaar komt.

Meer autonieuws op www.autozine.nl