Selecteer een pagina

Citroën lanceert de C4 Cactus ‘C-Series’, de tweede telg uit de speciale collectie modellen met focus op ‘Confort et Caractère’ van het merk. De C4 Cactus is met zijn Advanced Comfort Seats en de Progressive Hydraulic Cushions het pièce de résistence binnen de line-up. 

De nieuwste speciale uitvoering van de C4 Cactus legt extra nadruk op de twee belangrijke C’s die het merk met de double chevron kenmerken. Het ‘Caractère’ van de C-Series wordt benadrukt door z’n unieke in- en exterieurstyling. Van buiten is hij onder meer te herkennen aan de extra donker getinte ruiten vanaf de b-stijl, de unieke C-Series badges en de Anodised Deep Red afwerking van de Airbumps en de spiegelkappen

Van binnen wordt de karakteristieke ambiance verder versterkt door de unieke TEP Mistral afwerking van het dashboard. De Avanced Comfort Seats zijn afgewerkt met zachte stoffen met witte stiksels en rode accenten die perfect harmoniëren met de rode exterieurafwerking. De C-Series logo’s en de zwarte vloermatten met rode stiksels zijn de finishing touches van het interieur.

Deze speciale editie, die is gebaseerd op de Feel-uitvoering, is onder meer voorzien van automatische airco, een regen- en lichtsensor, een zelfdimmende binnenspiegel en elektrisch verstel-, verwarm- én inklapbare buitenspiegels. Ook standaard: DAB+ radio, Citroën Connect Navigatie, de Citroën Connect Box voor optimale connectiviteit en Mirror Screen voor Apple Carplay.

De C4 Cactus C-Series is leverbaar in drie verschillende varianten:

  • Puretech benzine 110 S&S met manuele zesbak – € 24.800
  • BlueHDI diesel 100 S&S met manuele zesbak – € 28.050
  • BlueHDI diesel 120 S&S met EAT6-automaat – € 30.950

De C4 Cactus C-Series is het tweede model binnen de snel groeiende nieuwe en speciale collectie van Citroën. Recentelijk nog onthulde het merk de eerste special edition uit de serie, op basis van de C3 Aircross SUV. Binnenkort breidt het merk met de double chevron de collectie verder uit meer nieuwe speciale modellen.

Meer autonieuws op www.autozine.nl