Selecteer een pagina

Mitsubishi presenteert twee gelimiteerde uitvoeringen van de Outlander: de Limited en Limited+. Beide uitvoeringen onderscheiden zich met een extra uitrusting met onder andere zeven zitplaatsen, een 2,0-liter benzinemotor met 150 pk (110 kW) en standaard automaat. De Outlander Limited en Limited+ zijn per direct leverbaar. 

De Outlander Limited heeft onder meer: two-tone 18-inch lichtmetalen wielen, Bi-led-koplampen, led-mistlampen, met ComfortTec leder beklede stoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel. Verder zorgen Blind Spot Warning, de innovatieve Multi Around Monitor, Rear Cross Traffic Alert en parkeersensoren achter voor meer veiligheid.

Daarbovenop maken de stoelverwarming vóór, stuurwielverwarming, dual-zone climate control, elektrisch bedienbare achterklep, elektrisch bedienbaar panoramisch schuif-/kanteldak, keyless entry het interieur comfortabeler. Het SDA-multimediasysteem met smartphonekoppeling voor Android Auto en Apple Carplay is eveneens standaard aanwezig.

Bovenop de uitrusting van de Outlander Limited is de Limited+ voorzien van: met zwart leder beklede stoelen en een Rockford Fosgate premium audiosysteem met negen speakers en 710 Watt muziekvermogen. De veiligheidsuitrusting is uitgebreid met Adaptive Cruise Control, Forward Collision Mitigation, Lane Departure Waring en Automatic High-Beam.

Beide uitvoeringen zijn uitgerust met de 2,0-liter benzinemotor die 150 pk (110 kW) en 195 Nm koppel levert en gekoppeld is aan een 6-traps CVT-automaat met Sports Mode en schakelflippers aan het stuurwiel. Het maximum geremd trekvermogen bedraagt 1.600 kilogram.

De Mitsubishi Outlander Limited is verkrijgbaar vanaf 38.990 euro. De Outlander Limited+ begint bij 43.490 euro. Beide modellen zijn direct leverbaar.

Meer autonieuws op www.autozine.nl