Selecteer een pagina

De Volkswagen T-Roc is vanaf vandaag ook te bestellen met een Black Style pakket. Het donker getinte designpakket biedt unieke stylingdetails voor het in- en exterieur en is leverbaar vanaf 680 euro. 

Volkswagen voegt nóg een optie toe aan het styling-assortiment voor de T-Roc. Met het nieuwe Black Style designpakket staat de SUV op zwarte 18-inch ‘Grange Hill’ lichtmetalen velgen en heeft hij in zwart uitgevoerde buitenspiegels. Ook de bumpers en de grille zijn afgewerkt met duistere designdetails. De karakteristieke C-stijl van de T-Roc Black Style is voorzien van een speciale folie met een grijs / zwart patroon. Tegen meerprijs is het pakket uit te breiden met zwarte 19-inch ‘Suzuka’ velgen en een zwart dak.

Ook in het interieur van de T-Roc Black Style zet zwart de toon. Hij heeft onder meer een extra donkere dakhemel en het dashboard is afgewerkt met hoogglans zwarte panelen.

Het nieuwe Black Style pakket is verkrijgbaar vanaf 680 euro.

Meer autonieuws op www.autozine.nl