Selecteer een pagina

De nieuwe Volkswagen Golf komt eraan. De achtste generatie van de bestseller (meer dan 35 miljoen geproduceerde exemplaren) markeert de entree in een nieuw tijdperk: dat van elektrische aandrijving, een digitaal en connected interieur, autonome rijfuncties en van online functies en diensten. De nieuwe Golf geeft dat tijdperk vorm met nieuwe impulsen. 

Ondanks de zwart-witte lijnen wordt direct duidelijk dat de nieuwe Golf een vijfdeursmodel met krachtige proporties is. Tegelijkertijd is hij onmiddellijk herkenbaar als een Golf, zijn DNA is onmiskenbaar. Wie goed kijkt, ziet dat de aanduiding Golf in de camouflage is verwerkt. De details van het design blijven desondanks even onzichtbaar.

Klaus Bischoff, hoofd Volkswagen Design: “De elegante proporties mogen nu al gezien worden, maar we geven nog niet alle geheimen prijs. Maar de nieuwe Golf wordt een echte blikvanger”.

Het aftellen naar de nieuwe Golf is begonnen: eind oktober 2019 viert hij zijn wereldpremi├Ęre.

Meer autonieuws op www.autozine.nl