Selecteer een pagina

De Audi A5 Sportback is tijdelijk leverbaar als S-Line Black Edition. Dit topmodel combineert de sportiviteit van S-Line met tal van zwarte accenten, diverse luxueuze extra’s en een klantvoordeel van ruim 11.000 euro. 

Het vloeiende ontwerp komt in de A5 Sportback S-Line maximaal tot zijn recht dankzij onder andere LED-koplampen, 18 inch lichtmetalen velgen en natuurlijk het S-Line exterieur met onder andere sportief gestylde voor- en achterbumpers, S-Line dorpels, een aangezette grille en diffuser én verchroomde uitlaatstukken.

De sportiviteit van S-Line onderscheidt zich in het interieur door de vele zwarte accenten, waaronder de hemel, het dashboard met pianozwarte sierinleg, de sportstoelen en de portieren. Die sportiviteit wordt verder aangevuld met luxe features als comfortairconditioning, MMI navigatie, een driespaaks multifunctioneel S line lederen sportstuur met schakelpaddles, een licht- en regensensor, Audi connect diensten (3 jaar) en een bestuurderinformatiesysteem in kleur.

In de nieuwe A5 Sportback S-Line Edition wordt het design van de A5 Sportback nog nadrukkelijker aangezet dankzij tal van zwarte accenten. Voorbeelden zijn de hoogglans zwarte raamomlijstingen, raamstijlen en grilleomlijsting, de matzwarte grille en kentekenbalk, hoogglans zwarte grillelamellen en spijlen in de luchtroosters onderin de voorbumper, evenals de matzwarte achterdiffusor. Zwarte spiegelkappen en privacy glass vanaf de B-stijl ronden het pakket aan stemmig zwarte accenten af. Andere kenmerken van de A5 Sportback S-Line Black Edition zijn de 19 inch lichtmetalen meerspaaksvelgen, ambiente sfeerverlichting, een afgevlakt multifunctioneel sportstuur, het leder interieurpakket en het Audi sound systeem.

Het design en de uitrusting vertegenwoordigt een klantvoordeel van ruim € 11.000. De A5 Sportback S-Line Black Edition is te combineren is met alle beschikbare motoren, uiteenlopend van de 35 TFSI tot de 45 TFSI en 45 TDI. De nieuwe, tijdelijk beschikbare special edition is per direct te bestellen bij de Nederlandse Audi-dealers en is leverbaar vanaf € 50.125.

Meer autonieuws op www.autozine.nl