Selecteer een pagina

BMW onthult een nieuwe variant van de 8-Serie. Na de introductie van de BMW 8-Serie Coupé en de 8-Serie Cabrio licht de autofabrikant nu een tipje van de sluier op over de nieuwe 8-Serie Gran Coupé. Deze vierdeurs sportauto verkeert momenteel in de laatste ontwikkelingsfase voor de productie. Tijdens het BMW Group #NextGen evenement dat van 25 t/m 27 juni 2019 plaatsvindt in BMW Welt in München beleeft het nieuwe model zijn werelddebuut. 

De nieuwe BMW 8-Serie Gran Coupé belooft adembenemende prestaties met opwindend design en veel ruimte voor de achterpassagiers. Zijn unieke karakter komt tot uitdrukking in zijn vormgeving. En zijn atletische proporties en dynamische, vloeiende lijnen geven de 8-Serie Gran Coupé een sportieve, exclusieve uitstraling. De twee extra portieren, de (dankzij de verlengde wielbasis) ruimte voor de achterpassagiers en het rijcomfort maken van de 8-Serie Gran Coupé een geschikte auto voor dagelijks gebruik én voor lange reizen.

BMW

Uitbreiding van het modellengamma in het luxesegment is één van de belangrijkste actiepunten uit het strategische plan NUMBER ONE > NEXT, op basis waarvan BMW Group duurzame groei wil waarborgen.

De wereldpremière van de 8-Serie Gran Coupé is één van de hoogtepunten van het eerste BMW Group #NextGen evenement in München. De wereldwijde introductie van de nieuwe 8-Serie Gran Coupé gaat een paar maanden later van start, in september 2019.

Belangrijkste primeurs BMW 2019

BMW 7-Serie vernieuwd voor 201917 januari
BMW kondigt nieuwe 1-Serie aan27 maart
BMW kondigt 2-Serie Gran Coupe aan20 maart
BMW iX3 nu online te reserveren14 maart
BMW 7-Serie nu ook als plug-in hybird1 februari