Selecteer een pagina

Een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van het merk DS in Nederland: in de gloednieuwe DS Store Utrecht is de DS 3 CROSSBACK onthuld waarvan de 100% elektrische e-TENSE variant vanaf nu gereserveerd kan worden. De DS 3 CROSSBACK heeft een vanafprijs van 30.190 euro (PureTech 100 manual motorisatie). 

Het aanbod van DS wordt uitgebreid met de komst van DS 3 CROSSBACK. Deze nieuwkomer kan nu worden besteld en wordt in mei commercieel gelanceerd. DS 3 CROSSBACK is uniek dankzij:

DS 3 Crossback
  • Verzonken deurgrepen die automatisch naar buiten klappen;
  • Proximity Keyless Entry, waarbij de portiersloten bij het naderen automatisch ontgrendeld of vergrendeld bij het verlaten van de auto;
  • DS Matrix LED Vision, waarbij er altijd met grootlicht gereden kan worden zonder andere weggebruikers te verblinden;
  • DS Smart Access waarbij er via de MyDS app toegang aan derde verleend kan worden tot de auto of zelfs toestemming gegeven kan worden om de auto te starten en weg te rijden (leverbaar 2e helft 2019);
  • DS Drive Assist (DS Connected Pilot) i.c.m. de automatic versnellingsbak, een adaptieve cruise control met Lane Positioning Assist. Hiermee wordt er altijd een veilige afstand bewaard tot de auto voor u en kan de auto volledig tot stilstand worden gebracht. Tevens wordt de auto altijd in het midden van de rijstrook gepositioneerd;
  • DS Park Pilot waarbij enkel 1 toets bediend hoeft te worden om automatisch in te parkeren (leverbaar 2e helft 2019). Dat betekent geen bediening van stuurwiel, rem- en gaspedaal i.c.m. de automatic versnellingsbak;
  • 10,3 inch groot navigatiescherm;
  • Standaard een digitaal instrumentenpaneel.

DS Automobiles introduceert later dit jaar de 100% elektrische DS 3 CROSSBACK e-TENSE en maakt eveneens later dit jaar de prijs van deze auto bekend, maar gezien de grote belangstelling voor deze voiture kan nu al zonder aanbetaling een exemplaar worden gereserveerd.

Meer autonieuws op www.autozine.nl

Kijk voor meer autonieuws op de website van Autozine. Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen.