Selecteer een pagina
Voor de BMW Z4 fanaten zijn de prijzen van de nieuwe Z4 Roadster bekend gemaakt. BMW heeft een rijke historie als het gaat om rijplezier en de Z4 Roadster is de nieuwste interpretatie van het klassieke roadster-concept. De tweezitter belooft maximale wendbaarheid en opwindende dynamiek plus een verleidelijk design en een puristisch interieur. De nieuwe Z4 Roadster is beschikbaar in drie motorvarianten en staat vanaf 9 maart 2019 bij de dealer.

Het rijgedrag van de Z4 verandert met de Driving Experience Control schakelaar die de rijmodi COMFORT, SPORT en SPORT+ activeert. De inhoud van de bagageruimte groeide merkbaar met meer dan vijftig procent (281 liter) ten opzichte van zijn voorganger. De Z4 krijgt een exclusieve en sportieve uitstraling met het Sport Line model en het M Sport pakket.

De prijslijst:

  • BMW Z4 sDrive20iA € 52.214
  • BMW Z4 sDrive30iA € 55.844
  • BMW Z4 M40iA € 78.011