Selecteer een pagina
Nog maar weinig paar autofabrikanten hebben het aangedurfd om elektrische auto’s op de markt te brengen. De meeste wachten af. Zeker van een relatief klein en historisch merk zoals Jaguar zou worden verwacht dat het zo lang als het kan vasthoudt aan traditionele techniek. Echter… juist Jaguar introduceert nu een elektrische auto die niet alleen specificaties heeft om van te watertanden, maar die ook nog eens per direct bij de dealer staat. Maak kennis met de I-PACE.

En het resultaat mag er zijn! Omdat de I-PACE vanaf de eerste schets als elektrische auto is ontworpen, hoeft geen rekening te worden gehouden met een grote verbrandingsmotor, luchtinlaten, uitlaten, aandrijfassen of andere grote onderdelen die de vormgeving van een auto bepalen. De batterijen van de I-PACE zijn in de vloer verwerkt, waardoor deze Jaguar hoger is dan gemiddeld, maar verder hadden de vormgevers alle vrijheid. Omdat de I-PACE in de hoogte is gebouwd, straalt de auto de kracht van een SUV. De grote wielen en de gedrongen lijnen geven juist de elegantie van een coupé.

Lees verder alle ins & outs van de autotest op de website van AutoZine.
U krijgt dan ook alle informatie over uiterlijk, prestaties en het rijgedrag van de I-PACE.

 

Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen. Autozine is een 100% digitaal magazine, beschikbaar via de website, Android app, iPhone app, iPad app en apps voor diverse merken Smart TV. Autozine heeft een bereik van ongeveer 300.000 tot 400.000 lezers per maand.