Selecteer een pagina
Deze Lexus LC Flare Yellow Edition zal mogelijk niet uw wensauto zijn. :-). Toch willen we graag de informatie met u delen.
Lexus introduceert een nieuwe versie van zijn topklasse coupé LC. Deze LC Flare Yellow Edition is uitgevoerd in de exclusieve carrosseriekleur ‘Flare Yellow’ die het design van deze Gran Turismo optimaal tot zijn recht laat komen. De LC Flare Yellow Edition is leverbaar als hybride LC 500h en als LC 500 met atmosferische V8-benzinemotor. Het publieksdebuut vindt plaats in oktober 2018 op de Paris Motor Show.

De kleur geel komt terug in het interieur van de Lexus LC. Hier is de zwarte binnenbekleding van de portieren voorzien van geelkleurige delen van alcantara. En ook de zorgvuldig aangebrachte stiksels van de wit lederen stoelbekleding, het stuurwiel, instrumentarium en de middenconsole zijn geel van kleur. Het luxe interieur omvat onder meer een head-up display en alcantara hemelbekleding.

De Lexus LC Flare Yellow Edition staat op 21-inch gesmede lichtmetalen wielen. Het dak en de actieve achterspoiler zijn vervaardigd uit Carbon Fibre Reinforced Plastic (CFRP). De spoiler komt bij een snelheid van meer dan 80 km/uur automatisch tevoorschijn en levert hiermee een bijdrage aan de stabiliteit van de Lexus LC.Voor een uiterst precieze ‘handling’ en een bijzonder directe respons, rust Lexus de LC Flare Yellow Edition standaard uit met Dynamic Handling en Variable Gear Ratio Steering met vierwielbesturing en een Torsen limited-slip differentieel, onderdelen van de LC Touring Pack specificaties. Met deze systemen kan de bestuurder de volledige potentie van Global Architecture L-platform (GA-L) van de LC benutten.