Selecteer een pagina

Kies je wensauto, de auto die je écht wilt

Auto’s roesten niet meer maar wij zelf wel. We zitten allemaal vastgeroest in onze autokeuze. Iedereen rijdt wat hij of zij van de buren, familie, collega’s of relaties moet rijden. Heel kort door de bocht: je moeder koopt je auto.

Misschien vind je het moeilijk om toe te geven, maar jij rijdt nu niet de auto die je graag zou wíllen rijden. Je wensauto is een andere auto dan je nu hebt. Daarin sta je niet alleen. Het geldt voor zeven van de tien Nederlanders.

In samenwerking met Erwin Wijman heeft Tincan Operations Nederland BV wensauto.nl gelanceerd. Deze pagina helpt jou de auto van je wensen te vinden. Het geeft een eerste overzicht op basis van persoonlijke vragen. Doe de test!

Wij verzorgen graag jouw wensauto!

Heb je een model auto in gedachten maar weet je niet waar je moet beginnen? Of een auto gevonden via wensauto.nl en wil je meer informatie en advies?  Zelf een gebruikte auto kopen kan een hele klus zijn. Vooral wanneer het om een auto in een hoger segment gaat, is het moeilijk al jouw wensen in één auto te vinden zoals een lage kilometerstand, speciale opties en een goede technische staat. Soms vind je dan ook niet meteen wat je zoekt. Wij kunnen je dan helpen toch jouw wens uit te laten komen. Door onze contacten in binnen- en buitenland en een ruime kennis van de markt zijn wij altijd in staat de auto te vinden die jij zoekt.

Voor wie?

Voor iedereen (particulier en ondernemer) die geen tijd heeft om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe of gebruikte auto of die vastloopt op de vraag welke auto nu echt bij je past.

Hoe werkt het?

De adviseur van Wensauto gaat met jou samenzitten om de auto van je wensen vorm te geven en kan dan op jouw verzoek een jong gebruikte – of nieuwe auto inkopen. Via onze partner www.autozine.nl kun je al vele autotesten en modellen bekijken.

Wensauto verzorgt volledige aankoop van A tot Z. Zoals een inkoopkeuring, onderhandeling, transport en rijklaar maken. Daar hoef jij helemaal niets voor te doen.

Bent je op zoek naar jouw wensauto?

Wil je een auto geheel naar je eigen wensen kopen? Maak dan telefonisch een afspraak via +31 (0)85 06 06 390, stuur een mail naar hallo@wensauto.nl  of vul het formulier rechts op deze pagina in. In een persoonlijke afspraak gaan de autoadviseurs van Wensauto je persoonlijke ideeën bespreken en jouw wensauto realiseren.

 

Merk

Type

Kleur

Versnelling (automaat/handversnelling)

Brandstof

Bouwjaar van tot en met

Max. aantal kilometers

Maximum prijs

Welke opties vereist

Welke opties gewenst

Uw Naam(verplicht)

Uw emailadres(verplicht)

Uw telefoonnummer

Aanvullende informatie