Selecteer een pagina

Suzuki Vitara liefhebbers opgelet! De compacte SUV heeft een nieuw design gekregen. Dankzij de nieuwe grille oogt de Vitara van voren krachtiger. Aan de achterzijde vallen vooral de gewijzigde achterlichten op. Naar verwachting staat de gefacelifte Vitara vanaf eind oktober 2018 bij de dealer.

Suzuki heeft behalve het exterieur van de Vitara ook het interieur opgefrist. Tussen de snelheidsmeter en toerenteller van het instrumentarium bevindt zich een nieuw informatiedisplay in kleur. Suzuki levert de nieuwe Vitara met de keuze uit twee motoren waaronder de reeds bekende 1,4-liter Boosterjet-benzinemotor met turbo. Naar wens is de nieuwe Vitara uit te rusten met AllGrip vierwielaandrijving. Dit maakt de Vitara tot een metgezel voor een middelzware caravan.

Suzuki biedt de compacte maar vanbinnen ruime Vitara aan met de keuze uit vier nieuwe uitrustingsniveaus en twee nieuwe exterieurkleuren. Meer details over de motoren en uitrusting worden later bekend gemaakt, evenals de prijzen.

De Vitara facelift maakt in oktober zijn publieksdebuut op de Paris Motor Show (4-14 oktober 2018).