Selecteer een pagina
Het nieuwe automerk BYTON is op wereldtournee en deed Amsterdam aan. Natuurlijk was AutoZine.nl bij de presentatie aanwezig.
Het merk Byton is uiteraard nog niet in de test van Wensauto.nl opgenomen. Op termijn gaat dat zeker gebeuren.
Het begon allemaal met de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment. Technici die de BMW i8 hadden ontwikkeld, ontmoetten programmeurs van Google en Apple. Ze wisten dat ze samen een betere en vooral slimmere auto konden ontwikkelen, maar de grote bedrijven waarvoor ze werkten maakte dat niet mogelijk. Toch werkten ze ideeën uit en toen die in 2016 onder ogen van financiers kwamen was het nieuwe automerk “BYTON” geboren. Het eerste tastbare product van BYTON is de M-Byte, en die was heel even in Nederland… 

     

 

Lees meer informatie over het merk Byton op de website van AutoZine.  Dat is absoluut de moeite waard.

 

Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen. Autozine is een 100% digitaal magazine, beschikbaar via de website, Android app, iPhone app, iPad app en apps voor diverse merken Smart TV. Autozine heeft een bereik van ongeveer 300.000 tot 400.000 lezers per maand.